Malti Poetai

Over Malti Poetai(1969)  foto crop
Mijn achtergronden hebben zich altijd in de financiele dienstverlening begeven. De advisering van particulieren en ondernemers- in- privé heb ik ong. 13 jaar gedaan in het bankwezen bij Fortis en ING in de functies  Assistent Manager en Sr. Adviseur Retail.
Daarna waagde ik de stap en startte ik met een eigen assurantiekantoor.

Tijdens deze periode kreeg ik ruimte voor een stukje zelfreflectie waarbij ik erachter kwam dat mijn leven zich altijd had gevormd naar een buitenkant waarbij ik nooit echt mezelf was. Bepaalde onbewuste conditioneringen hadden een grote rol gespeeld in het nemen van beslissingen, aangaan van relaties en daarmee ook het gevoel over mezelf. Ik begon diepe inzichten te krijgen in mijn eigen obstakels, patronen en gedachten die zich als een onzichtbaar web om mij heen hadden gevormd.

Na het loslaten van alle processen die zich diep in mij hadden afgespeeld besloot ik een totale carriere- switch richting transformatiecoaching te maken en startte mijn eigen bedrijf Transformatiecirkel. Ik gebruik hierbij alle zelf doorleefde kennis en inzichten en mijn empathisch vermogen om anderen vrij te maken van hun eigen onbewuste patronen, los te laten waar nodig is en te versterken in datgene wat als kernwaarde naar voren komt.

Inmiddels heb ik met mijn bedrijf een naamsverandering ondergaan en hebben alle inzichten geresulteerd in een aantal zelf ontwikkelde programma’s zoals het PAREL Programma,  PAREL Burnout Programma,  PAREL Repair Programma en de Speak-to-Release methode waarmee ik sinds 2009 anderen effectief  versterk in wie ze zijn. Tevens heb ik in 2014 een EQA  (European Mentoring & Coaching Council) en NOBCO  (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geaccrediteerde opleiding tot Loopbaan en Levenscoach afgerond.