Pattern Release Program (PAREL Programma)

In dit zelfontwikkelde programma wordt er in het geheel gekeken naar het type persoonlijkheid die iemand heeft en de karakterpatronen die daaraan ten grondslag liggen. De patronen die belettend werken om een volledige balans te ervaren worden in kaart gebracht en gedurende het traject wordt daarop gewerkt.
De veranderingen worden daardoor automatisch in stand gebracht.

Dit programma zorgt voor integratie tussen denken en voelen en brengt terug naar authentiek zijn en naar de eigen kern. Het is een snelwerkend en effectieve vorm om heel specifieke punten om te zetten en op korte termijn diepgaande karakterpatronen te transformeren waarvan aangenomen was dat het onveranderlijk was. Het vergroot eigen talenten en mogelijkheden.
Het hele programma is erop gericht om te groeien op meerdere vlakken en wordt daarom in verschillende trajecten aangeboden.

Een gezonde dosis intuïtie gecombineerd met het empathisch inlevingsvermogen van de coach zorgt voor de juiste inzichten en staat garant voor een stukje maatwerk.
Gedurende het traject worden er verschillende technieken gebruikt waarvan de Speak-to-Release methode ( spraakopdrachten met het onbewuste denken) de voornaamste is.
Geschikt voor een ieder die bepaalde eigenschappen wil versterken of juist bepaalde
stukken los wil laten.
Ook zeer geschikt voor een ieder die zich op zakelijk vlak verder wilt ontwikkelen en zijn eigen potentieel wilt vergroten.

Versterking op onder andere de volgende vlakken; zelfbewustzijn, assertiviteit, communicatie, balans in verantwoordelijkheden, vergroten eigen potentieel, emoties, acceptatie, innerlijke kracht, zelfvertrouwen, capaciteiten, creativiteit, ontvankelijk en flexibel zijn, verbinding, authenciteit, zelfbeeld.